(INNERLIJK) PELGRIMEREN

Sinds 2008 maakte ik diverse pelgrimstochten. Zowel met de tochten zelf als met de activiteiten eromheen (de boeken die ik erover schreef en de Innerlijke pelgrimsreizen met mindfulness en klank die ik geef) steun ik mijn patiëntenvereniging Sarcoidose.nl.

Hoewel deze activiteiten losstaan van Klank en Ruimte verdienen ze toch een plek op de website, want mindfulness, klank en pelgrimstochten zijn voor mij met elkaar verweven. De pelgrimstocht in 2012 inspireerde me toen ik na de heftigste ziekteperiode in de WIA belandde een omslag te maken in mijn werk: de oceandrum gaf me dezelfde rust en ruimte die ik op mijn pelgrimstocht ervaarde. Zo werd ik klankwerker. Inmiddels zijn wandelen, mindfulness en klank voor mij sleutels tot herstel, ze zijn alle drie helpend om de balans in mijn leven te bewaren.

Innerlijke pelgrimsreis met mindfulness en klank

Kun je vanwege mantelzorgtaken, ziekte of beperkingen zelf geen pelgrimstocht maken, maar heb je wel behoefte om even afstand te nemen van alle dagelijkse beslommeringen? Dan is een innerlijke pelgrimstocht misschien iets voor jou.  Ik bied deze in mijn praktijkruimte in Harderwijk aan. In een uur tijd neem ik je met mindfulness en klank mee op een innerlijke reis. Er is tijd voor reflectie, waarbij je loslaat wat niet meer nodig is en op weg gaat naar een door jou gekozen doel.

Ook met deze innerlijke pelgrimsreizen steun je Sarcoidose.nl. Je doneert wat de pelgrimsreis je waard is, net zoals dat in sommige pelgrimsherbergen het geval is. Voor meer informatie over de innerlijke pelgrimsreis en reserveren: mail naar info@klankenruimte.nl of bel 06-81419920.

Pelgrimsboeken

Over de pelgrimstocht die ik na mijn ziekteperiode met sarcoïdose maakte, en hoe ik hierdoor geïnspireerd klankwerker werd schreef ik het boek De hele weg. De opleiding tot Mindful Coach die ik in 2018 afrondde en de periode van mantelzorg voor haar moeder met dementie en haar overlijden, leidde tot een nieuwe pelgrimstocht waarover ik het boek De weg van het hart schreef. Ook de innerlijke pelgrimsreizen vloeien hieruit voort. Tot slot schreef ik in 2021 het boek Nieuwe wegen, de proloog van de serie. Dat boek gaat over mijn allereerste pelgrimstocht in 2008. Uiteraard zal er ook over de nieuwpelgrimstocht een boek verschijnen, de werktitel is De weg naar huis. Alle boeken gaan over het omgaan met beperkingen zoals vermoeidheid en prikkels. Steeds weer blijkt dat je ver kunt komen als je vanuit mogelijkheden denkt.

“Als lezer heb je het idee dat je met Ange meereist
De boeken zijn een uitnodiging tot innerlijk pelgrimeren”

Feedback van uitgeverij Boekscout

Als je een boek rechtstreeks via info@klankenruimte.nl bestelt gaat de volledige verkoopopbrengst (25%) naar de patiëntenvereniging. Meer informatie over de boeken vind je op de website van uitgeverij Boekscout. Als je via hen bestelt gaan alleen de royalty’s naar Sarcoïdose.nl.

Nieuwe wegen

Nieuwe wegen € 18,99

De hele weg

De hele weg € 23,50

De weg van het hart

De weg van het hart € 18,99

De weg naar huis

De weg naar huis

(in voorbereiding)